Ingrediente:
- 400 g fasole verde (pastai)
- 1 lingura de pesto Genovese
- 4 linguri ulei de masline
- 1 ceapa, tocata marunt
- 4 cartofi mari mai fainosi curatati
- 200 g muschiulet de porc
- 350 g carnati de casa , feliat la 2 cm
- 1 dovlecel, taiat in felii de cca 2 cm grosime
Mod de preparare:
Se curata pastaile de codite si se fierb in apa cu un varf de sare 6 minute
pana cand se inmoaie.
Scurgeti pastaile si clatiti-le sub jet de apa rece. Se amesteca pesto cu 1
lingura de ulei. Amestecati apoi ceapa cu fasolele. Se asesoneaza apoi salata
dupa gust cu piper.
Intepati cartofii cu o furculita si lasati-i in jurul valorii de 8 minute la
putere maxima in cuptorul cu microunde.
Scoateti apoi cartofii si lasati-i infasurati intr-un prosop inca cca 5
minute. Se prepara apoi frigaruile cu muschi, carnati si dovlecel.
Incalziti restul uleiului ramas in doua tigai si prajiti 10-12 minute
frigaruile pana se rumenesc – sau pe gratarul incins, se ung frigaruile cu
uleiul ramas si se rumenesc 10-12 minute pana devin
aurii.
Frigaruile se servesc cu cartofi copti si salata de fasole
pastai.
Energie (1 portie) – 490 kcal
Proteine – 28 g
Grasimi – 28 g
Carbohidrati – 32 g .
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
mai bine
mult
sa…
legumelor
calorii
minune?
paradontoza?
mancam?
lunga
specialistilor
sanatatea
perfect
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
sanatosi
detoxificare completa
saunei
la san
femei
acupunctura si cum ne poate ajuta?
metoda terapeutica?
primavara
usturoi