Servire: 16 cupcakes mici sau 8
mari
Ingrediente:
- 2 dl faina
- 1 varf de cutit de sare
- o jumatate de lingurita de bicarbonat/praf de
copt - 1 dl zahar
- 100 g unt la temp. camerei
- 1 lingurita zahar vanilat/esenta de
vanilie - 2 oua
- 100 g gem de capsuni
- 2,5 dl frisca (pt batut)
- 100 g capsuni
Mod de preparare:
1. Incalzeste cuptorul la 175 grade.
Amesteca faina, sarea si bicarbonatul/praful de copt.
2. Intr-un alt vas, amesteca zaharul cu
untul si zaharul vanilat/esenta de vanilie. Bate-le cu mixerul pana sunt
”pufoase”. Pune dupa aceea un ou, amesteca din nou cu mixerul iar apoi adauga si
celalalt ou.
3. Se adauga amestecul de
faina/sare/praf de copt din pasul 1 si se bate din nou cu mixerul, 2-3
minute.
4. Se umple 1/3 (o treime) din formele
de cupcakes iar apoi se pune 1 lingurita de gem de capsuni peste. Se umple apoi
formele pana la 2/3 cu compozitia de cupcakes )
5. Se baga la cuptor pana sunt rumenite,
cam 15-17 minute.
Se decoreaza apoi cu frisca si capsuni.
Va dorim Pofta Buna!
Mai cititi si:
Deserturi / Dulciuri
ciocolata
Coco
Magnolia
auriu
elvetian
portocala
prune
bezea
ciocolata
Pavlova
rapid
avocado
ciocolata
caramel
urs
merisoare
urs
artar
ciocolata
ciocolata
ciocolata
Cure de
sanatate
detoxifiere?
calde
completa
san
femei
ajuta?
terapeutica?
Medicina Naturista
acneei
homeopatice?
bine
racelii