Timp de preparare: 15
minute
Servire:
4 portii
Ingrediente:
- 500 g cirese fara samburi
- 4 linguri vin rosu
- 4 linguri de zahar pudra
- 55 grame fistic cu coaja
- 1 lamaie
- 1 limeta
- 125 ml smantana pentru frisca
- 1/2 cana mascarpone (a 250g)
Mod de preparare:
Ciresele se lasa la marinat in vin cu 2 linguri de zahar. Intr-o tigaie
uscata se prajeste fisticul, iar dupa ce este gata se lasa la racit si se toaca
marunt. Se rade coaja de lamaie si limeta si se stoarce lamaia.
Intr-un bol separat se bate smantana cu 2 linguri de zahar pana devine
frisca. Apoi se adauga Mascarpone, coaja rasa de lamaie si limeta, si sucul
stors. Daca doriti ceva mai dulce mai puteti adauga zahar.
Amestecul de cirese se imparte in 4 cupe iar peste acestea se pune cate putin
din compozitia de frisca si se presara fisticul.
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
mai bine
mult
sa…
legumelor
calorii
minune?
paradontoza?
mancam?
lunga
specialistilor
sanatatea
perfect
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
sanatosi
detoxificare completa
saunei
la san
femei
acupunctura si cum ne poate ajuta?
metoda terapeutica?
primavara
usturoi