Cirese marinate in vin cu mascarpone

Timp de preparare: 15
minute
Servire:

4 portii


Ingrediente:



  • 500 g cirese fara samburi
  • 4 linguri vin rosu
  • 4 linguri de zahar pudra
  • 55 grame fistic cu coaja
  • 1 lamaie
  • 1 limeta
  • 125 ml smantana pentru frisca
  • 1/2 cana mascarpone (a 250g)

Mod de preparare:


Ciresele se lasa la marinat in vin cu 2 linguri de zahar. Intr-o tigaie
uscata se prajeste fisticul, iar dupa ce este gata se lasa la racit si se toaca
marunt. Se rade coaja de lamaie si limeta si se stoarce lamaia.


Intr-un bol separat se bate smantana cu 2 linguri de zahar pana devine
frisca. Apoi se adauga Mascarpone, coaja rasa de lamaie si limeta, si sucul
stors. Daca doriti ceva mai dulce mai puteti adauga zahar.


Amestecul de cirese se imparte in 4 cupe iar peste acestea se pune cate putin
din compozitia de frisca si se presara fisticul.


Va dorim Pofta
Buna!


Mai cititi si:


Alimentatie sanatoasa
Scaderea nivelului de colesterol
Alimentele care va ajuta sa dormiti
mai bine

Cafeaua ne ajuta sa traim mai
mult

Cat este de nesanatos
sa…

Salata verde – regina
legumelor

Carbohidratii si tineretea

100 de alimente fara
calorii

Iaurtul – un aliment
minune?

Vinul rosu, poate trata
paradontoza?

Ce fel de paine sa
mancam?

Magneziul previne infarctul

25 de secrete pentru o viata mai
lunga

Vitaminele pilule: avertismentul
specialistilor

Alimente miraculoase care mentin
sanatatea

Bananele, un aliment
perfect


Cure de sanatate
Cand avem nevoie de o cura de
detoxifiere?

Terapia indiana cu pietre
calde

Dieta pentru ochi
sanatosi

Cura cu pepene rosu

Ceaiul de zmeura – cura de
detoxificare completa

Avantajele folosirii
saunei

Dieta de detoxificare in 5 zile

Dieta de lupta impotriva cancerului
la san

Dieta de detoxifiere pentru
femei

Ce stim despre terapia cu
acupunctura si cum ne poate ajuta?

Este hipnoza o
metoda terapeutica?

Detoxifierea de
primavara

Reteta miraculoasa cu
usturoi

reteta,cirese,bunatati,sezon,desert,vin,mascarpone,fistic
Comantarii (0)
Adauga comentariu