Ingrediente:
- 500 gr piept de pui tocat
- 1 ou
- 1 morcov
- 2 catei usturoi
- 3-4 linguri pesmet
- 100 gr susan
- 1 legatura marar
- sare, piper
Mod de preparare:
Se amesteca carnea tocata cu oul. Se fierbe morcovul, se
paseaza si se amesteca. Se adauga usturoiul pisat, mararul, pesmetul, sare si
piper si se mesteca bine cu mana pana se omogenizeaza compozitia.
Se iau cu mana gramajoare din compozitie, se modeleaza in
forma de bilute si se tavalesc prin susan. Se pun in tava tapetata cu hartie de
copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Va dorim Pofta Buna la pitici!
copii, la topicul de forum AICI
Cititi si: Inghetata de casa
Inghetata de iaurt si
miere
Inghetata cu fistic
Serbet cu lamaie si
rozmarin
Inghetata de capsuni cu otet balsamic
Inghetata
Mocha
Inghetata de fructe
Inghetata de
avocado
Inghetata Rocky road
Inghetata de vanilie in 4
pasi
Inghetata cu Limoncello si amaretti
Inghetata
espresso
Inghetata cu miere si smochine
Inghetata de
ciocolata
13 retete delicioase de
inghetata
Retete rapide si sanatoase
- Gomboti cu prune
- Somon la gratar si cartofi
copti
- Pate de ficat de pui
- Budinca de orez cu ricotta
- Desert cu mere si biscuiti
- Prajitura cu visine si zahar
ars
- Mancarica de mazare cu carne de
curcan
- Budinga cu gris
- Supa de iaurt cu castraveti
- Tarta cu mere, smantana si nuci pecan
- … toate articolele aici