Chec cu banane, iaurt si capsuni
Ingrediente:
- 1 3/4 ceasca de faina
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodium
- 1/2 lingurita de sare
- 1/2 ceasca de zahar brun
- 3 banane coapte (piure)
- 2 oua
- 1 lingurita extract de vanilie
- 1/2 ceasca iaurt grecesc
- 1 ceasca capsuni, taiate
Mod de preparare
Se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea intr-un castron mare.
Intr-un castron separat se amesteca zaharul brun, bananele, ouale, extractul de vanilie, iaurtul si capsunile.
Acum uneste cele doua compozitii si amesteca bine pana la omogenizare.
Se toarna amestecul intr-o tava de chec unsa cu putin unt si presarata cu faina si se lasa in cuptorul incins deja, la 176C pana se rumeneste si o scobitoare bagata in centru iese curata, aproximativ 60 de minute.
Merge de minune cu unt topit la micul dejun!
autor: bucatar supereva.ro – Toate drepturile rezervate (c) 2013
Va dorim pofta buna!