Timp de preparare: 15 minute
Servire: 4
portii
Ingrediente:
- 500 g carne tocata de manzat
- 150 g pate ficat
- 50 ml smantana dulce
- 100 g sunca, tocata
- 1 lingurita mustar francez
- 1/2 lingurita sos Worcestershire
- 1 ou
- 25 grame patrunjel proaspat, fin tocat
Mod de preparare:
Intr-un castron mare se combina carnea cu pateul, sunca, mustarul, sosul
Worcestershire, oul, patrunjelul, sarea si piperul dupa gust. Se amesteca bine
impreuna si se framanta intr-o minge ferma, care apoi se imparte in 8 bucati
egale, care le aplatizam apoi in forma de burgeri. Pana la utilizare pot fi
pastrati acoperiti in frigider.
Burgerii se pregatesc pe gratarul bine uns si trebuie prajiti aproximativ 7
minute pe fiecare parte. Se servesc cu salata mixta si baghete.
Contine pe portie: 395 kcal, Proteine 27 g ,Grasimi 36 g
,Carbohidrati 2 g
Va dorim Pofta
Buna!
Mai cititi si:
Alimentatie sanatoasa
mai bine
mult
sa…
legumelor
calorii
minune?
paradontoza?
mancam?
lunga
specialistilor
sanatatea
perfect
Cure de sanatate
detoxifiere?
calde
sanatosi
detoxificare completa
saunei
la san
femei
acupunctura si cum ne poate ajuta?
metoda terapeutica?
primavara
usturoi